On comprar la Grossa de Cap d'Any

Torna el famós capgròs d'Alella, inspirat en l'exjutgessa de pau Roser Arenas, per promocionar la rifa estrella de Loteries de Catalunya

El capgròs d'Alella, icona de la Grossa
El capgròs d'Alella, icona de la Grossa | Ramón Estany
Nació
02 de desembre del 2022
Actualitzat el 13 de novembre del 2023 a les 17:30h
Arriba Cap d'Any i, amb ell, el sorteig de la Grossa de Cap d'Any. La rifa estrella de Loteries de Catalunya celebra enguany el seu desè aniversari, sota la batuta de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes (EAJA). El famós capgròs d'Alella, inspirat en l'exjutgessa de pau Roser Arenas, torna a les vides dels catalans per promocionar la loteria que destina tots els beneficis a programes socials al país. A continuació, tota la informació necessària per participar-hi.
 

Comprar la Grossa de cap d'any online

Els temps avancen i el comerç físic es veu cada vegada més superat per les compres per internet. També en el cas de la loteria. És possible adquirir els bitllets a la pàgina web de Loteries de Catalunya. Amb un simple registre, aquesta via ofereix la possibilitat d'escollir el número exacte que es vol jugar.
 

On comprar un bitllet: punts de venda

Si es prefereix, es pot triar l'opció tradicional de comprar els bitllets als punts oficials de venda. En aquest cas, també es pot demanar el número que es desitgi, que s'imprimeix al moment en funció de la disponibilitat. A banda, els bitllets també es comercialitzen a la xarxa de distribució complementària, en què destaquen els supermercats.
 

Fins quan puc comprar la Grossa de cap d'any?

S'han posat a disposició dels compradors 100.000 números, del 00000 al 99.999, amb fins a 50 sèries, cinc de les quals en format digital. Hi ha cinc premis, que van des dels 200.000 euros per bitllet fins als 5.000 euros. El termini per fer-se amb un és el mateix 31 de desembre, abans del sorteig. Els premis caduquen al cap de 90 dies.