Una pastisseria de Barcelona fa el millor torró de crema cremada de l'Estat

La pastisseria La Colmena, al barri Gòtic de la capital catalana, ha rebut el reconeixement que atorga el Gremi de Pastisseria

El torró, producte estrella pel Nadal
El torró, producte estrella pel Nadal | Adrià Costa
Nació
02 de desembre del 2022
Actualitzat a les 11:07h
Reconeixement per a una pastisseria de Barcelona. La Colmena, situada al barri Gòtic de la capital catalana, ha estat elegida com la pastisseria que fa el millor torró de crema cremada de l'Estat. Així ho ha decidit el Gremi de Pastisseria de Barcelona, que aquest any ha convocat per primer cop un concurs per elegir el millor torró artesà de crema de l'Estat.
 

Aquest torró de crema cremada s'elabora en una pastisseria que té més de 150 anys d'història i el fa Toni Roig, i s'ha imposat a 51 candidats més de tot l'Estat, que han enviat quatre peces diferents de torró per pastisseria. Els requisits per poder participar era que el producte estigués fet d'ametlla, rovell d'ou, sucres i aromatitzants, a més d'una cara cremada.

En els últims mesos, el Gremi de Pastissers de Barcelona també ha triat el millor croissant artesà de tot l'Estat i els millors panettones del 2022. Els premis també han estat per pastisseria de Barcelona.

Arxivat a