1 de 10

Dos nous canals i una família més àmplia de newsletters

El rellançament de Nació inclou el canal Impacte, dedicat a l'emergència climàtica, i Next, un espai per a la comunitat digital catalana, a més de nous butlletins generalistes i de temàtica sectorial

Redacció de Nació a Barcelona, preparant el rellançament del diari | Adrià Costa
per Nació, Barcelona | 30 de novembre de 2022 a les 21:44 |
El nou Nació ve carregat de novetats. Més enllà dels canvis de disseny i el canvi de nom -hem perdut el digital- també podeu començar a descobrir els dos nous canals del diari. Són Impacte i Next, dedicats, respectivament, a abordar la situació d'emergència climàtica que viu el planeta i també tots aquells aspectes que interessen a les noves generacions relacionats amb les xarxes socials, les plataformes o els eSports. A més, també creix la família de newsletters del diari. A les ja conegudes El Despertador de Ferran CasasLa Brúixola, de Joan Serra Carné, s'hi sumen a partir d'ara el Bon dia i les newsletters vinculades a Impacte i Next.


 

Impacte: clima, medi ambient i sostenibilitat

Amb Impacte volem abordar de manera rigorosa i realista l'emergència climàtica, que amb tota seguretat és el principal problema de la nostra època. Parlarem de clima, sostenibilitat, medi ambient. També dels incendis de sisena generació que amenacen els nostres boscos o de la sequera ja patim aquests darrers mesos, i consultarem els experts de referència del nostre país per analitzar el fenomen des de totes les perspectives. Més informació, aquí.
 

Next: el punt de trobada de la comunitat digital

Next vol ser el punt de trobada de la comunitat digital catalana. Sense prejudicis ni estigmes, volem tractar els temes que interessen els adolescents i joves i per això parlarem de xarxes socials, de plataformes com Twitch o TikTok, també tindrem la vista posada en els eSports i les principals competicions que se celebren a Catalunya i l'Estat. La darrera, a PortAventura, va certificar l'èxit de jocs com el LoL a casa nostra. Més informació, aquí.
 

Newsletters adaptades a tots els gustos

La família de newsletters de Nació també creix. A partir d'ara en tindreu cinc, amb tota la informació i adaptades també als vostres interessos. Es manté El Despertador de Ferran Casas, que podeu rebre cada matí de dilluns a dijous, i també La Brúixola de Joan Serra Carné, els divendres al matí. I apareixen tres nous butlletins editats per periodistes de la casa, als quals us podreu subscriure a partir d'ara:
 
  • El Bon dia de Nació, el butlletí de primera hora amb totes les notícies imprescindible per començar el dia i informació de servei com ara el preu de la llum o l'estat del trànsit, i també la fotografia del dia. L'editarà Irene Montagut i el podreu rebre cada dia a les 7 del matí. Si us hi voleu subscriure, ho podeu fer aquí.
  • El butlletí d'Impacte, una selecció de tota la millor informació sobre medi ambient, clima i sostenibilitat publicada al nostre nou canal Impacte, i també articles o publicacions d'interès d'altres mitjans de referència. L'editarà Arnau Urgell i Vidal i el podreu rebre al vostre correu setmanalment. Si us hi voleu subscriure, ho podeu fer aquí.
  • El butlletí de Next, una selecció de la informació sobre plataformes, influencers, eSports i xarxes socials. Tindreu articles sobre competicions del LoL i sobre els debats més recents a Twitch i us explicarem qui és qui en el mapa de la influència a Catalunya. L'editarà Victor Rodrigo i el podreu rebre setmanalment al vostre correu. Si us hi voleu subscriure, ho podeu fer aquí.

 

Mostra el teu compromís amb Nació.
Fes-te'n subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te'n subscriptor

 

Participació