L'incendi en un hotel de l'Eixample acaba amb un mort

Tres persones han resultat ferides lleus per les flames en una habitació del Zenit Borrell de Barcelona

El foc ha mobilitzat nou dotacions dels Bombers de Barcelona.
El foc ha mobilitzat nou dotacions dels Bombers de Barcelona. | Ajuntament de Barcelona
NacióDigital
26 de novembre del 2022
Actualitzat a les 11:22h
Un home de 58 anys i de nacionalitat estrangera ha mort aquesta matinada en un incendi que s'ha declarat a l'habitació d'un hotel a l'Eixample de Barcelona. L'avís del succés s'ha rebut poc després de les 02:00 hores al complex turístic Zenit Borrell, en el número 208 del carrer Comte Borrell. El foc s’ha originat en una habitació de la tercera planta, ha mobilitzat nou dotacions dels Bombers de Barcelona i ha obligat a evacuar preventivament tot l'establiment, on es trobaven unes 80 persones.

Les flames han acabat afectant les plantes 3, 4 i 5 de l'edifici. Tres persones han resultat ferides lleus i han estat ateses per cinc dotacions i un comandament del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que no han necessitat trasllat a cap centre sanitari.

La vuitantena de persones desallotjades ja han pogut tornar a les seves habitacions, menys sis que han estat reallotjades en un altre hotel de la capital catalana, segons ha detallat l'Ajuntament de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir les causes de l'incendi mortal.

 
Arxivat a