El parc d'atraccions del Tibidabo tindrà una pista de gel per Nadal

La instal·lació té una superfície de 200 metres quadrats, una capacitat per a 40 persones i està feta d'un material sostenible

La nòria del Tibidabo de Barcelona, amb la ciutat de fons
La nòria del Tibidabo de Barcelona, amb la ciutat de fons | Ajuntament de Barcelona
NacióDigital
22 de novembre del 2022
Actualitzat a les 10:32h
El parc d'atraccions del Tibidabo disposarà d'una pista per patinar sobre gel aquest Nadal. S'instal·larà a la Plaça dels Somnis i estarà operativa del 26 de novembre al 5 de gener, sempre que el recinte estigui obert. Segons han informat els responsables de l'equipament, la pista té una superfície de 200 metres quadrats i una capacitat per a 40 persones.

A més, està feta d’un material sintètic i sostenible que permet obtenir sensacions molt similars a les de patinar sobre gel real. En concret, està fabricada amb panells de polietilè, un producte nou i revolucionari amb un consum energètic inexistent.

Això es deu al fet que, a diferència de les pistes de gel convencionals, no necessita aigua ni electricitat per conservar-se. L’accés a la pista estarà inclòs al preu de l’entrada al parc, però també hi haurà la possibilitat de fer-ne ús per separat abonant cinc euros.

Arxivat a