Renfe incorpora dos serveis més d'AVE entre Barcelona i Madrid

La companyia ferroviària augmenta la seva oferta diària de trens d'alta velocitat que connecta les dues capitals

Un AVE, aturat en una estació
Un AVE, aturat en una estació | Europa Press
V. R.
16 de novembre del 2022
Actualitzat a les 14:23h
Renfe augmenta els viatges diaris que connecten les ciutats de Barcelona i Madrid a través de l'AVE. La companyia ferroviària ha informat aquest dimecres de la incorporació de dos trens més d'alta velocitat, un per sentit, que se sumen als 52 trajectes existents que hi havia fins ara. En total, doncs, en seran 54: 27 viatges en direcció a Barcelona i 27 en direcció a Madrid

El servei de Renfe també ha informat de quins seran els horaris i el calendari d'aquests dos nous viatges. Les noves circulacions seran les que tancaran la graella horària dels serveis AVE d'aquest corredor entre diumenge i divendres, mentre que els dissabtes circularan al matí.

Quins són els nous horaris?

Concretament, de diumenge a divendres, els trens sortiran de Barcelona a les 21:20 hores i arribaran a Madrid a les 23:50 hores i, en sentit contrari, sortiran de Puerta de Atocha (Madrid) a les 21:10 hores i arribaran a la capital catalana a les 23:40 hores, mentre que els dissabtes sortiran a les 08:25 hores des de Barcelona i des de Madrid a les 09.00 hores.

Arxivat a