Les deu ciutats preferides pels turistes internacionals (i una d'elles és Barcelona)

Un informe anual situa París i Londres com els dos destins preferits pels viatgers de fora de l'Estat, mentre que la capital catalana tanca el podi

Creueristes en la seva arribada a Barcelona
Creueristes en la seva arribada a Barcelona | Víctor Arias
L.G.
02 de novembre del 2022
Actualitzat a les 14:46h
Barcelona és la tercera ciutat preferida pels turistes internacionals. Així ho ha determinat l'informe A year in Travel que elabora la companyia de viatges eDreams Odigeo i que situa Madrid en la quarta posició del mateix rànquing. Ara bé, la ciutat que queda en primera posició és París mentre que al podi de la capital francesa i la capital catalana també hi ha Londres. Darrere d'aquestes quatre primeres ciutats, els turistes internacionals també han destacat Milà, Roma, Palma, Istanbul, Lisboa i Porto.

Pel que fa als turistes de l'Estat, la mateixa companyia ha detallat que els més de 17 milions de clients que han tractat durant l'últim any han viatjat a les principals capitals europees i a punts de la península Ibèrica que destaquen per ser de "relaxament, sol i platja". Així doncs, els deu indrets més visitats han estat París, Barcelona, Palma, Madrid, Londres, Eivissa, Roma, Sevilla, Milà i Brussel·les.

El mateix estudi també explica que els destins més reservats pels turistes de l'Estat de cara a l'any que ve són París, Roma, Barcelona, Londres, Amsterdam, Tenerife, Madrid, Sevilla, Buenos Aires i Brussel·les. Pel que fa al tipus d'escapades que plantegen, els mateixos turistes estatals prioritzen desplaçaments dins el mateix Estat durant tres o quatre dies molt per sobre que sortides internacionals de llarga o curta durada.

Arxivat a