Marina Romero reforça «La Tarda de Catalunya Ràdio» després de l'adeu d'Òscar Fernández

L'editora d'"El Matí de Catalunya Ràdio" el passat estiu s'encarregarà de la part més informativa del programa, que ara serà presentat per Elisenda Carod en solitari

Marina Romero, a Catalunya Ràdio
Marina Romero, a Catalunya Ràdio | ACN
27 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 17:34h
La Tarda de Catalunya Ràdio ja ha trobat la manera d'omplir el buit que Òscar Fernández hi deixarà després d'haver estat nomenat cap d'informatius de l'emissora. Marina Romero serà l'encarregada de reforçar el programa en l'apartat informatiu i la moderació de tertúlies.

Marina Romero, actualment membre de l'equip de Laura Rosel a El Matí de Catalunya Ràdio, va presentar el programa a l'estiu amb uns resultats satisfactoris per a l'emissora. Abans, la periodista havia estat molt vinculada a mitjans locals de Sant Cugat i, ja a Catalunya Ràdio, va cobrir breument l'actualitat des de Madrid.

Tot i aquest relleu, el programa de tardes modificarà l'estructura. Elisenda Carod el presentarà en solitari després d'una temporada i escaig compartint aquesta tasca amb el mateix Òscar Fernández. Amb ells, el magazín va duplicar l'audiència de la seva franja en la primera temporada, que va tancar amb una mitjana de 133.000 oients diaris, segons l'EGM.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va anunciar la setmana passada la nova estructura de TV3 i Catalunya Ràdio, amb la principal novetat en les àrees d'informatius. A part del moviment d'Òscar Fernández, Albert Calatrava, fins ara delegat de la CCMA a Madrid, va ser escollit nou cap d'informatius a TV3.