Jofre Llombart deixa la secretaria de Difusió després de la sortida de Junts del Govern

El periodista considera "un honor, un privilegi i un plaer" haver exercit aquesta tasca durant l'últim any i mig de legislatura

Jofre Llombart, en una imatge d'arxiu
Jofre Llombart, en una imatge d'arxiu | Raquel Pérez - Aj. de Sant Cugat
18 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 11:13h
El periodista Jofre Llombart, que fins ara ha estat secretari de Difusió de la Generalitat, ha cessat del càrrec després de la sortida de Junts del Govern. En un fil a Twitter, el que fou subdirector de RAC1 ha assegurat que ha estat "un honor, un privilegi i un plaer" exercir aquesta tasca durant els últims 15 mesos.

Llombart ha agraït la "confiança dipositada" i la feina del seu "magnífic equip", a la vegada que també ha tingut paraules de record per tots els departaments de l'executiu i pel sector comunicatiu de tot el país "pel tracte rebut". El periodista va ser elegit pel ja exconseller d'Economia Jaume Giró per ocupar la secretaria de Difusió.
 
"M’emporto una experiència inoblidable, molt aprenentatge, quatre quilos menys, i alguna nova amistat", ha explicat Llombart, que també ha volgut reivindicar la feina feta especialment en "explicar-se més i millor" en campanyes adreçades a la ciutadania -destacant la prevenció del suïcidi- i l'aposta pels nous canals de comunicació com Twitch, TikTok, Tinder i Grinder. "I per damunt de tot, he mantingut un compromís insubornable amb la llengua catalana", ha conclòs.

Llombart (Barcelona, 1975) és periodista llicenciat per la Universitat Autònoma de Barcelona i va començar la seva trajectòria a Ràdio Sant Cugat el 1994. Posteriorment, va fitxar per Catalunya Ràdio on va ser redactor en cap d'informatius, corresponsal a Madrid, coordinador d'El Matí de Catalunya Ràdio i redactor de política catalana. El 2011, però, va fitxar per RAC1 en la subdirecció d'El Món a RAC1 per vuit anys després passar a subdirector de la ràdio.