Albert Calatrava i Òscar Fernández, nous caps d'informatius de TV3 i Catalunya Ràdio

La CCMA fa pública la seva nova estructura amb Clara Cabezas i Xavier Mujal com a nous directors adjunts del canal televisiu i l'emissora de ràdio

Albert Calatrava i Òscar Fernández
Albert Calatrava i Òscar Fernández | CCMA
17 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 14:21h
La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha anunciat aquest dilluns la nova estructura de TV3 i Catalunya Ràdio, amb la principal novetat en les àrees d'informatius. Albert Calatrava, fins ara delegat de la CCMA a Madrid, serà el nou cap d'informatius a la cadena pública; Òscar Fernández, director i presentador de La tarda de Catalunya Ràdio, ho serà a l'emissora de ràdio.

Fins ara, ocupaven els càrrecs en funcions Dani Bramon a TV3 -ara serà cap de la nova Unitat Estratègica d'Actualitat- i Natàlia de Ramon i Joan Rusiñol a Catalunya Ràdio. Ho feien des de fa mig any, quan Vicent Sanchis i Saül Gordillo van ser destituïts com a directors dels dos mitjans i David Bassa i Francesc Cano, encarregats dels informatius llavors, van renunciar-hi i van ser reubicats a l'estructura de la CCMA.

Al mateix temps, s'han anunciat els altres càrrecs. Així, a la televisió -amb Sígfrid Gras com a director-, Clara Cabezas serà nomenada directora adjunta, Cristian Trepat cap de Continguts i Programació, Daniel Barcon cap d'Esports, Paulí Subirà cap d'Imatge, i Mario Daza cap de Producció.

Pel que fa la direcció de Catalunya Ràdio, dirigida per Jordi Borda, es nomenen Xavier Mujal com a director adjunt, Santi Faro com a director de l'Àrea Creativa i Continguts, Xavier Campos com a cap d'Esports, Laura Marín com a cap d'Antena i Montse Ollé com a cap de Producció.