El missatge de suport de Kun Agüero al Barça tot i la derrota a Madrid

Els comentaris de l’exjugador donen molt de joc a les xarxes socials

Agüero, en un partit amb el Barça
Agüero, en un partit amb el Barça | FCBarcelona
NacióDigital
16 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 19:08h
Els culers estan vivint hores baixes. Després de la patacada de dimecres a la Champions amb l’Inter, que els deixa virtualment fora de la competició, avui s’ha patit una altra dolorosa derrota al Bernabéu, al camp de l’etern rival. El joc del Barça ha estat molt mediocre i s’han començat a generar molts dubtes.

En aquest context negatiu, alguns incondicionals, com l’exjugador Kun Agüero, molt actiu a les xarxes socials, ha marcat perfil i ha donat suport al Barça. “Aguante el Barça. Toma macho”, ha dit l’argentí.

El comentari ha donat molt joc a les xarxes, on els aficionats madridistes se li han tirat a sobre, molts amb ironia. “Ànim Kunsito, mai podràs superar que no juguessis al Reial Madrid. “Ja voldries que això hagués passat. Aguanti el Barça”, ha respost el Kun amb bon humor.
 
Pel que fa al partit, un Madrid trist n'ha tingut prou en aprofitar la poca precisió dels blaugranes a l'últim terç de camp i la manca de contundència en defensa per endur-se la victòria. A la segona part els catalans han premut l'accelerador i han tingut opcions d'empatar, però ha estat insuficient.

L'entrada del VAR en un penal dubtós a Rodrygo ha acabat amb totes les esperances. La derrota de l'equip de Xavi Hernàndez permet als d'Ancelotti recuperar el lideratge a la Lliga. 3 a 1 i el Barça continua sense aixecar el cap.
 

Pedri, en un moment del partit contra el Madrid. Foto: FCBarcelona

Arxivat a