El Barça rep una proposta per defensar el català amb una pancarta al pròxim Clàssic

La plataforma "Mantinc el català" ha aconseguit recaptar els diners per dur a terme l'acció i ha accedit a la directiva del club per acordar-ne els detalls

El Barça, celebrant un gol en l'últim Clàssic
El Barça, celebrant un gol en l'últim Clàssic | FCB
03 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 22:26h
Una pancarta en defensa del català podria ser protagonista del pròxim Clàssic al Camp Nou. Això és el que pretén la plataforma "Mantinc el català", que ha aconseguit recaptar els diners necessaris per dur a terme l'acció i ha accedit a un directiu del club per mantenir una trobada per acordar-ne els detalls. Tal com expliquen a NacióDigital des de l'entitat, les converses són "lentes" però l'accés a la junta presidida per Joan Laporta consideren que és un pas important.

"Mantinc el català" va assolir aquest dissabte reunir més de 5.000 euros per poder fabricar aquesta pancarta. L'objectiu és que es vegi al Barça-Reial Madrid que es jugarà el cap de setmana del 18 i el 19 de març. "Si al Clàssic no pot ser, ho intentarem en un partit contra l'Espanyol o contra el Girona", detallen des de la plataforma, perquè la finalitat és que "ho vegin el màxim nombre de catalans".