L'Ajuntament de Barcelona multa l'Hospital Vall d'Hebron per fer massa soroll

El consistori interposa una primera sanció però manté l'expedient obert per l'incompliment de la normativa

Hospital Vall d'Hebron
Hospital Vall d'Hebron | Adrià Costa
NacióDigital
28 de setembre del 2022
Actualitzat a les 20:17h
El districte d'Horta-Guinardó ha obert un expedient sancionador a l'Hospital Vall d'Hebron per incompliment de la normativa de soroll, segons ha avançat Betevé i han confirmat fonts municipals a l'ACN. L'origen de les queixes dels veïns -que venen de lluny- són els sistemes de ventilació.

L'obertura d'aquest expedient ja ha comportat una primera sanció. L'expedient però continua obert i es podrien interposar noves sancions si es mantenen els incompliments. Per aquest motiu, l'import definitiu de la multa no es podrà conèixer fins que es tanqui l'expedient.

Els veïns de la zona fa anys que es queixen del soroll que genera el centre sanitari, més enllà de les turbines. L'Associació de Veïns dels Agudells també ha posat el focus en l'helicòpter -entre d'altres elements-, que fa molt soroll quan es desplaça de nit.
Segons recull Betevé, l'Ajuntament busca la manera d'aïllar el soroll dels sistemes de ventilació. La regidora d'Horta-Guinardó, Rosa Alarcón, també planteja l'opció d'instal·lar silenciadors als helicòpters mentre es busca la fórmula per moure l'heliport a una zona que no sigui conflictiva.
Arxivat a