Una discussió per una plaça d'aparcament, motiu del tiroteig mortal a La Mina

La víctima, de 44 anys, s'hauria encarat amb un home que té "aterrit" tot el barri

El barri de La Mina.
El barri de La Mina. | ACN
20 de setembre del 2022
Actualitzat a les 12:43h
Ja sabem què va passar aquest dilluns perquè un home decidís treure una arma de foc i tirotejar un altre al carrer Rosalia de Castro del barri de La Mina, a Sant Adrià del Besòs (Barcelonès). Segons ha transcendit, els individus es van barallar per una plaça d'aparcament a última hora de la tarda. La discussió va anar pujant de to fins a acabar a trets. 

A més a més, veïns del barri han explicat que ambdós homes pertanyien a clans rivals amb comptes pendents, motiu que podria explicar l'evolució de la conversa. La víctima tenia 44 anys i vivia al carrer de Mart. Quant a l'agressor, diverses persones l'han descrit com un home que "aterrida" la comunitat local.

Tot i que l'agredit es va traslladar d'urgència a un centre sanitari, res es va poder fer per salvar-li la vida. Amb la seva mort, s'eleven a tres els assassinats a La Mina en només tres dies, els dos últims també per arma de foc. El cas és, ara, sota secret de sumari.

L'alcaldessa de Sant Adrià, Filo Cañete, ha condemnat els fets i ha defensat que "la Mina mereix dignitat i poder fer vida normal i segura". En aquest sentit, ha reclamat que s'incrementi la presència dels efectius de les "forces d'ordre públic i les actuacions judicials" a la zona. 

 
Arxivat a