Avís de fortes pluges a tot el país durant el cap de setmana: perillen les festes de la Mercè

Cauen les temperatures a partir de dissabte i el temps es tornarà inestable des de divendres a la tarda

Torna la pluja
Torna la pluja | Alfons Puertas / Observatori Fabra
Victor Rodrigo
20 de setembre del 2022
Actualitzat el 21 de setembre a les 9:06h
La pluja tornarà a ser la protagonista aquest cap de setmana. Les previsions meteorològiques presenten un panorama passat per aigua en els pròxims dies, sobretot a partir de divendres a la tarda, quan comença la tardor. En un escenari que afectarà pràcticament tot el país, l'aigua pot afectar de manera severa les celebracions de les festes de la Mercè de Barcelona durant els tres dies, inclòs el dilluns de pont. Les temperatures també cauran a partir de dissabte, amb una mínima notable a tot el país diumenge.

Segons les primeres prediccions del Meteocat, aquest panorama de pluja no arribarà fins divendres, tal com marquen també les previsions dels serveis meteorològics de TV3. Dijous només afectaran els ruixats a certes zones del Pirineu. També a l'extrem sud del país, de caràcter fort o moderat.

Les temperatures, al llarg de la setmana, descendiran a tot Catalunya. El matí de dijous serà l'últim dia abans del cap de setmana amb sol i unes temperatures màximes una mica més altes que la mitjana de tots els dies anteriors.
 
Arxivat a