La Mercè recupera la platja del Bogatell per als concerts d'Estrella Damm

Programació de luxe a l’escenari Mediterràniament amb 31 FAM, Alizz, Santa Salut, Marcel i Júlia, Els Catarres i Delafé y las Flores Azules

Tornen els concerts d'Estrella de la Mercè
Tornen els concerts d'Estrella de la Mercè | Ricard Novella
NacióDigital
20 de setembre del 2022
Actualitzat a les 10:10h
Un any més, i com ja és tradició a Barcelona, tornen els Concerts de la Mercè d’Estrella Damm. Dues jornades musicals amb un Escenari Meditèrraniament que, després de recuperar la normalitat, torna a la platja de Bogatell amb un cartell de luxe.

Els sabadellencs 31 FAM, convertits en tot un fenomen gràcies a cançons com Nens del barriValentina, donaran el tret de sortida als concerts del 23 de setembre, protagonitzats per la música urbana. Els seguirà Alizzz, un dels productors més importants de casa nostra i guanyador de tres Grammy llatins, que presentarà el seu projecte en solitari a la platja de Barcelona. Finalment, la rapera de prestigi internacional Santa Salut tancarà la nit amb les cançons de temàtica social, revolucionària i feminista del seu segon treball, Discordia.

La nit del dissabte 24 de setembre començarà amb la música festiva, compromesa amb el medi ambient i reflexiva de Marcel i Júlia. Els seguiran Els Catarres, amb els temes del seu darrer disc  Diamants, i tancaran la nit Delafé y Las Flores Azules, actualment immersos en una exitosa gira de retorn amb motiu del seu vintè aniversari.

La Mercè d’enguany recupera a més l’esperit festiu previ a la pandèmia i es podrà gaudir sense limitacions d’aforament. D’aquesta manera, l’entrada als concerts de l’escenari Mediterràniament serà totalment lliure i gratuïta.  

Completant les actuacions de l’Escenari Mediterràniament, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm proposa un complet programa d’activitats per a tots els públics els dies 25 i 26 de setembre amb més música, activitats per als més petits i una àmplia oferta gastronòmica.

Programació Escenari Mediterràniament
Divendres 23 de setembre
21.30  31FAM
23.30  Alizzz
01.30  Santa Salut

Dissabte 24 de setembre
21.30 Marcel i Júlia
23.30 Els Catarres
01.30 Delafé y Las Flores Azules
Arxivat a