Joan Ignasi Elena rep l'alta després de l'operació d'urgència per treure-li vesícula

El conseller diu que la salut pública catalana és "meravellosa i una autèntica estructura d’estat"

Joan Ignasi Elena, en una entrevista amb NacióDigital
Joan Ignasi Elena, en una entrevista amb NacióDigital | Frederic Esteve
13 de setembre del 2022
Actualitzat el 15 de setembre a les 12:28h
El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha rebut l'alta després d'haver estat operat d'urgència aquest dimarts a l'Hospital Bellvitge de Barcelona per extreure-li la vesícula, tal com ha avançat La Vanguardia i ha confirmat NacióDigital. Elena va ingressar al centre hospitalari de la capital catalana aquest diumenge a la tarda després de participar en diversos actes de la Diada.

Elena havia anat a set ofrenes florals, a l'esmorzar popular d'ERC i posteriorment al centre de comandament dels Mossos d'Esquadra, des d'on va seguir la manifestació de l'ANC. Va ser en aquell moment en què va anar a l'hospital, ja que durant la nit no va participar en l'acte institucional del Govern. Tampoc ha participat en la reunió de l'executiu d'aquest dimarts.
 
De fet, tal com assenyalen fonts de la conselleria a aquest mateix diari, l'operació ha anat bé i Elena s'està recuperant positivament. El conseller tenia previst presentar Oriol Junqueras al Forum Europa de Madrid, però finalment es llegirà un text seu sobre el president dels republicans.