Atac espanyolista contra la seu de l'ANC durant la nit de la Diada

El local de l'entitat al carrer de la Marina de Barcelona ha despertat amb banderes espanyoles a la façana

La façana de la seu de l'ANC amb banderes espanyoles
La façana de la seu de l'ANC amb banderes espanyoles | ANC
11 de setembre del 2022
Actualitzat a les 10:39h
La seu de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) s'ha despertat aquest matí de Diada amb un atac espanyolista. Els autors, que no han estat vistos ni han pogut ser identificats, han enganxat banderes espanyoles contra els vidres de la seu, que es troba al carrer de la Marina de Barcelona.

La mateixa entitat presidida per DolorsFeliu ha denunciat l'atac a través de les xarxes socials, malgrat que ha reiterat que "per molt que ho intentin, no aconseguiran fer-nos callar". "Sortirem al carrer i guanyarem", ha reivindicat l'ANC. La façana ha estat ja netejada a primera hora del matí d'aquest diumenge de Diada i l'entitat ha assegurat que segueix treballant de valent perquè la manifestació d'aquesta tarda sigui un "èxitaclaparant".
 
L'entitat és la principal organitzadora de la mobilització independentista que caminarà per l'avinguda del Paral·lel de Barcelona a partir de les 17.14 hores d'aquest diumenge. La manifestació acabarà a l'estació de França amb les intervencions de diferents activistes polítics i socials, on s'espera un to crític amb els partits independentistes. Precisament l'enfocament de l'ANC ha generat l'absència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la dels consellers d'ERC.