El preu del lloguer puja un 1% a Barcelona, la capital «més cara» segons Idealista

Girona també ha patit una de les pujades més destacades i se situa en un 5,6%

NacióDigital
05 de setembre del 2022
Actualitzat a les 14:05h
Pis de lloguer a Barcelona
Pis de lloguer a Barcelona | Josep Lluís Escudero
Agost ha estat un mes on els preus de l'electricitat i l'aigua, entre altres, han augmentat exponencialment. Aquest increment també s'ha reflectit en el preu dels lloguers, que han pujat un 1% a Barcelona respecte al juliol. Així, es manté com"la capital amb els preus més cars", amb un cost de 17,6 euros per metre quadrat, segons ha indicat un informe d'Idealista.

Barcelona no és l'única ciutat que ha experimentat la tendència. De fet, una de les pujades més destacades s'ha registrat a Girona, amb un 5,6%. En l'àmbit estatal, agost ha tancat amb un augment del 0,5% i una mitjana d'11,3 euros el metre quadrat. 

Davant les xifres, Barcelona i Madrid, que assoleix els 16,1 euros per metre quadrat, competeixen pel pòdium. Una mica més allunyades, les segueixen Sant Sebastià, amb 15,7 euros; Bilbao, amb 12,6 i Palma, amb 12,5. A l'altra cara de la moneda, les ciutats més econòmiques per viure-hi són Zamora, amb 5,6 euros per metre quadrat; Ciutat Reial, amb 5,8 i Ourense i Càceres, amb 5,9 euros respectivament. 

En concret, 33 capitals de l'Estat han experimentat pujades en el preu de l'habitatge de lloguer durant el darrer mes. Destaquen els increments de Palma, amb un 3,3%; de Sòria, amb un 3,1%; de Santa Creu de Tenerife i València, amb un 3% respectivament, de i a Bilbao, amb un 0,3%.
Arxivat a