Quins concerts es faran a Barcelona durant la tardor?

Recomanem 10 concerts d'estils diversos que acollirà la capital catalana a partir del 18 de setembre

Imatges d'arxiu de cua per entrar al Palau Sant Jordi.
Imatges d'arxiu de cua per entrar al Palau Sant Jordi. | Pau Ollé.
NacióDigital
12 de setembre del 2022
Actualitzat el 13 de setembre a les 11:35h
Concerts i més concerts. La capital catalana s'omple de música per donar la benvinguda a la tardor i acomiadar definitivament les restriccions i límits socials de la pandèmia. Barcelona tindrà uns mesos frenètics, en els quals els espectadors es reuniran per assistir a espectacles que fa més de tres anys que s'havien anunciat -però que la Covid-19 va limitar- i d'altres més recents, però igualment esperats.

D'entre totes les ofertes disponibles, avui us recomanem 10 concerts d'estils variats que us faran cridar, ballar i gaudir com només la bona música sap.

Distrito Urbano, 18 de setembre

Becky G, en un concert al festival The Governors Ball. Foto: Instagram


El festival Distrito Urbano, en format macroconcert, arriba a Barcelona, una de les tres ciutats que consta en la seva petita gira, que passarà també per Bilbao i Madrid. L'espectacle agrupa al Palau Sant Jordi a artistes urbans que han aconseguit estar entre els 50 més escoltats aquest estiu. A la cartellera figuren noms com els de Quevedo, Villano Antillano, Becky G o LIT Killah. Les entrades oscil·len entre els 27 i 88 euros, segons la localització, i encara es poden obtenir a través de la web oficial. 

​Counting Crows, 26 de setembre

El cantant de Counting Crows, Ben Mize, en un dels concerts de la banda als Estats Units. Foto: Instagram


Els compositors d'Accidentally in love -i altres temes mítics que van sonar a la saga cinematogràfica Shrek- arriben a la Sala Razz amb els ritmes rock i country que tant els caracteritzen. Barcelona és un dels destins que figuren entre la llarga llista de ciutats que visitaran durant la seva gira mundial. El preu dels tiquets, que poden adquirir-se a través de la seva web, va dels 58 als 305 euros per a les persones VIP. 

Angel Olsen, 30 de setembre

Angel Olsen, en una imatge promocional Foto: Instagram


L'artista estatunidenca Angel Olsen no ha deixat d'acumular èxits des de la publicació del seu single My woman, així que era qüestió de temps que vingués cap a Barcelona. Amb el seu darrer disc, Big time, s'ha consolidat en el món de l'estil country, un ritme que portarà a la Sala Apolo a finals de setembre d'enguany. Tot i que les entrades estan gairebé exhaurides, encara n'hi ha disponibles per un cost d'entre 58 i 78 euros.

Backstreet Boys, 6 d'octubre

Els Backstreet Boys, en un concert al Canadà amb motiu de la DNA World Tour. Foto: Instagram


Una de les bandes més mítiques de la història, els Backstreet Boys, arriben al Palau Sant Jordi pel DNA World Tour. La boy band aterra a la capital catalana per fer tremolar l'audiència amb l'últim àlbum del grup, DNA, i amb algunes de les seves mítiques cançons, que ja s'han convertit en tot un himne, com Everybody I want it that way. El preu dels tiquets és una mica més elevat que en els casos anteriors, ja que tenen un cost mínim de 141 euros i màxim de 1.080.

 

Melendi, 9 d'octubre

Melendi, en un dels seus últims concerts a Madrid Foto: Instagram


La gira, que també portarà al cantant asturià als Estats Units, fa parada al Palau Sant Jordi per presentar els temes musicals del seu darrer àlbum, Likes y cicatricesi també per recordar algunes de les cançons més memorables del seu repertori, com Tu jardín con enanitos, Caminando por la vida o Un violinista en tu tejado. Els tiquets estan disponibles per un cost que oscil·la entre els 53 i els 67 euros. 

Antònia Font, 15 d'octubre

Antònia Font, al Primavera Sound Foto: ACN


La banda mallorquina travessa el mar Mediterrani per portar les melodies del seu darrer disc, Un minut estroboscòpica, al Palau Sant Jordi. Antònia Font, coneguda pels seus ritmes pop i les seves lletres commovedores, té les entrades disponibles a la web per un preu mínim de 30 euros.

Manolo García, 5 de novembre

Manolo García, en una imatge promocional. Foto: David Ruano
 

L'exlíder de la banda El último de la fila fa la seva primera gira en acústic. Amb un format més proper i personal, Manolo García sortirà a l'escenari del Palau Sant Jordi acompanyat per una orquestra de guitarres acústiques espanyoles, pianos i violins, entre altres instruments. Els tiquets, que poden comprar-se en línia, oscil·len entre els 33 i els 50 euros.

Lil Nas X, 17 de novembre

Lil Nas, X en una imatge promocional. Foto: Instagram

 

El jove raper i cantant Lil Nas, nominat fins a dues vegades a millor artista de rap, organitza, enguany, una de les seves primeres gires mundials, que el portarà pels Estats Units, Alemanya i França, entre altres territoris. També ha fet un forat, però, per la capital catalana, on arribarà a mitjans de novembre. El Sant Jordi Club serà l'escenari de les seves músiques, que ballen entre el hip-hop, el country i el trap. Malgrat que les entrades estan gairebé esgotades, n'hi ha de disponibles per un preu d'entre 165 i 325 euros.

Rigoberta Bandini, 24 de novembre

Riboberta Bandini, durant la semifinal del Benidorm Fest 2022 Foto: Europa Press


L'autora d'Ay mamá, que s'ha convertit en un dels himnes feministes d'enguany, fa parada també a Barcelona, al Palau Sant Jordi, en la darrera gira que farà l'artista abans de la retirada temporal dels escenaris que va anunciar fa uns mesos. Els tiquets per a Rigoberta Bandini amb un preu mínim de 147 euros i un màxim de 161, poden adquirir-se en línia, però bona part de les localitats estan ja exhaurides. 

Sopa de cabra, 26 de novembre

Els Sopa de Cabra durant un dels seus últims concerts. Foto: Ruben Garsi


Sota el nom de "30 anys ben endins", Sopa de Cabra celebra tres dècades als escenaris amb una sèrie de concerts arreu del territori català. La capital catalana tanca la seva petita gira, on toquen a finals de novembre al Palau Sant Jordi, l'escenari que tantes vegades ha vibrat al compàs de les seves cançons. Tot i que queden dos mesos per a la seva actuació, ja s'han comprat bona part de les entrades. Les que queden disponibles, estan a un preu d'entre 57 i 210 euros.