El Barça agafa velocitat de creuer amb una golejada contra el Sevilla

Els blaugrana guanyen sense problemes 0-3 amb gols de Raphinha, Lewandowski i Eric Garcia

El Barça de Xavi, aquest dissabte a Sevilla
El Barça de Xavi, aquest dissabte a Sevilla | FCB
03 de setembre del 2022
Actualitzat a les 22:52h
El Barça agafa velocitat de creuer després de guanyar sense problemes al Sevilla. Tot i les complicacions que els de Xavi han mostrat al principi del partit per dominar-lo, ràpidament les dinàmiques han canviat i els blaugrana han golejat l'equip andalús (0-3) en un partit en què Ter Stegen ha tingut un paper clau per mantenir la porteria a zero.

Un altre home clau del partit ha estat Gavi. El joveníssim blaugrana i les seves recuperacions han estat decisius perquè l'equip pogués atacar a la porteria contrària. Sobretot per a Raphinha, que ha marcat el seu primer gol amb el Barça al minut 21 aprofitant un error del porter del Sevilla després d'un remat de Lewandowski.

I també per al polonès, l'home del segon gol, que ha arribat per una passada de l'exsevillista Koundé al minut 36. És el seu cinquè amb els blaugrana. Eric Garcia, que ha hagut de marxar del terreny de joc lesionat, ha estat l'encarregat de posar el tercer dins la porteria del Sevilla només cinc minuts després d'encetar la segona part.

La victòria blaugrana d'aquest dissabte deixa el Barça -que acumula 10 de 12 punts- a dos punts del Reial Madrid i enfonsa encara més el Sevilla, tot i la incansable afició. De fet, és el pitjor inici de temporada dels andalusos dels últims anys, ja que només han aconseguit un punt dels 12 possibles gràcies a un empat contra el Valladolid.