Roben a Jordi Turull a les festes de Sants i li trenquen els vidres del cotxe

El secretari general de Junts estava sopant amb uns companys de formació quan li van robar la motxilla que tenia amagada dins el vehicle

Jordi Turull, al congrés de Junts.
Jordi Turull, al congrés de Junts. | Junts
M.O.
02 de setembre del 2022
Actualitzat a les 11:59h
El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, va patir un robatori al seu cotxe divendres passat, durant les festes de Sants, mentre sopava amb uns companys de formació. Així ho ha avançat La Vanguardia aquest divendres i ho ha pogut confirmar NacióDigital. Quan tornava de la trobada amb la líder del partit a Barcelona, va trobar-se amb què li havien rebentat el vidre de la porta del copilot i li havien sostret una motxilla.

A l'interior de la motxilla robada, hi havia documentació del partit que no seria rellevant, llibretes amb notes personals i importants pel polític i medicines. El lladre no va emportar-se cap altre pertinença de valor, ha deixat intactes unes ulleres de sol i el teletac, tot i que va remoure tots els compartiments.

Turull ja ha denunciat els fets a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de l'Eixample. No obstant això, el cos policial català encara està intentant identificar i localitzar els lladres que van protagonitzar els fets. Els robatoris se succeeixen a la ciutat comtal. Aquest mateix divendres, els Mossos han detingut dos individus que, presumptament, haurien comès deu robatoris amb força a establiments comercials de la ciutat el darrer mes.
Arxivat a