Aubameyang, un mes de baixa per l'agressió en l'atracament al seu domicili

Els assaltants es van endur un botí d'uns 700.000 euros després de colpejar-li la mandíbula

Pierre-Emerick Aubameyang, en una imatge d'arxiu
Pierre-Emerick Aubameyang, en una imatge d'arxiu | FCB
M.O.
31 d'agost del 2022
Actualitzat a les 12:33h
Un grup de quatre lladres encaputxats i armats va assaltar la matinada d'aquest dilluns la casa del jugador del BarçaPierre-Emerick Aubameyang, a Castelldefels, a qui van colpejar i amenaçar amb armes de foc i barrots de metall, després d'introduir-se al domicili escalant pel jardí. Els Mossos d'Esquadra estan buscant els delinqüents, que van fugir en un Audi de color blanc.

Ara, s'han sabut més detalls de l'atracament, segons publica el diari La Vanguardia. En el moment del robatori, a la casa hi havia el jugador, la seva dona, els seus fills, el jugador del Terrassa Babanzila Meshak, un cosí d'Aubameyang, una germana de la seva dona i una treballadora domèstica. Tots ells van ser obligats a estirar-se a terra, mentre els lladres registraven el domicili.

En un moment donat, la dona del futbolista va intentar prémer un botó per avisar una empresa de seguretat privada, però un dels atracadors la va aturar, la va agafar pels cabells i la va agredir. Aubameyang va intentar protegir-la i va rebre un cop a la mandíbula que el tindrà entre quatre i cinc setmanes de baixa.

Segons explica el rotatiu, els lladres es van endur un botí d'uns 700.000 euros. Els investigadors sospiten que els atracadors feia dies que seguia la família. El Barça ha contractat dos vigilants privats per vigilar el domicili del jugador.

L'assalt es va produir la nit posterior a la victòria del Barça per 4 gols a 0 davant el Valladolid al Camp Nou. Aubameyang no hi va participar i tot sembla indicar que abandonarà el club abans que tanqui el mercat de fitxatges d'estiu. S'acomiadarà, així, amb una molt mala experiència. 

Arxivat a