Una terrassa il·legal al centre de Barcelona s'enquista malgrat els avisos municipals

Un bar, en plena zona turística, fa mesos que té desplegades 21 taules tot i no tenir-ne cap llicència

La terrassa d'un bar que, sense cap llicència, fa mesos que disposa 21 taules al carrer
La terrassa d'un bar que, sense cap llicència, fa mesos que disposa 21 taules al carrer | @AVVBarriGotic
NacióDigital
30 d'agost del 2022
Actualitzat a les 20:58h
Un bar del barri Gòtic de Barcelona fa 9 mesos que manté 21 taules desplegades de manera habitual al carrer tot i haver estat expedientat per l'Ajuntament per incomplir la normativa. El motiu de l'avís municipal es basava en què aquell local, el restaurant Avinyó 10, no tenia llicència per tenir cap taula instal·lada a la via pública. Ara, l'Associació de Veïnes i Veïns del barri Gòtic ha denunciat que l'inici d'expedient municipal no ha provocat cap canvi.

"El restaurant per a turistes segueix ocupant diàriament i impunement tot el carrer Trinitat", ha protestat el col·lectiu a les xarxes socials. Fonts veïnals, igualment, han explicat a NacióDigital que aquesta activitat ja era prèvia a la pandèmia i que el tràmit iniciat per l'Ajuntament no ha comportat cap modificació. "Fa uns tres anys que hi és", han assegurat en referència a la terrassa.

Els veïns també critiquen que les eines per incidir en aquesta ocupació de l'espai públic siguin massa permissives amb els hostalers i denuncien que si el procés finalment acaba en sanció econòmica, l'establiment haurà guanyat molts més diners amb aquestes taules a la terrassa que el preu que se li farà pagar. 
 
Arxivat a