El Camp Nou balla al ritme dels gols de Lewandowski

El Barça goleja al Valladolid (4-0) amb un doblet del davanter polonès i un bon joc que comença a il·lusionar els culers

Robert Lewandowski celebra el primer gol del Barça contra el Valladolid
Robert Lewandowski celebra el primer gol del Barça contra el Valladolid | FCB
28 d'agost del 2022
Actualitzat el 29 d'agost a les 10:10h
El Camp Nou ja té nou ídol amb un Robert Lewandowski que compta els gols de dos en dos. El Barça ha golejat aquest diumenge al Valladolid per quatre gols a zero amb doblet del davanter polonès i amb un bon joc que comença a il·lusionar als culers. Avui, per cert, 83.972 aficionats han acompanyat l'equip al temple blaugrana.

Els de Xavi Hernández ja han començat molt bé el partit, amb ocasions que no acabaven de trobar porteria. Les més clares han estat dues pilotes al pal de Lewandowski al minut 12 i d'Ousmane Dembélé al minut 22. Però ha estat dos minuts després d'aquesta última ocasió quan un gran centre de Raphinha ha acabat amb el davanter polonès introduint la pilota dins la porteria de l'exblaugrana Jordi Masip.

Els culers han pogut deixar ben assegurat el partit dos minuts abans de la mitja part, quan Pedri ha marcat, a la línia de l'àrea gran, una molt bona assistència de Dembélé. Malgrat que a la segona meitat els visitants, presidits des de la llotja per un Ronaldo Nazário acompanyat d'un Joan Laporta lesionat, s'han obert i han tingut ocasions, el Barça ha tancat el partit ben ràpid. Ha estat altre cop Lewandowski, a passada de Dembélé, i a cop de tacó. La cirereta l'ha posada Sergi Roberto en els últims minuts del partit.

Amb aquesta victòria, el Barça tanca els primers partits de Lliga previs a l'aturada per seleccions aconseguint set punts dels nou possibles i amb molt bones sensacions. També dia complet al Camp Nou amb el debut de Jules Koundé, recentment inscrit. Xavi ja té tot l'equip disponible i la temporada, per ara, il·lusiona. Les proves de foc no trigaran a arribar amb el grup de la mort a la Champions.