Un carrer català, entre els 30 millors del món segons un rànquing internacional

20.000 persones de diferents ciutats del planeta han dit la seva

El que més es valora són els canvis que s'hi han impulsat.
El que més es valora són els canvis que s'hi han impulsat. | Pexels
NacióDigital
28 d'agost del 2022
Actualitzat a les 12:57h
De l'enquesta Time Out Index en surt, cada any, el millor carrer del món. La revista originària de Londres pregunta, cada curs, a 20.000 persones que viuen a diferents ciutats del planeta quins són els seus carrers preferits i d’entre els resultats, elabora un rànquing. Enguany, s'han escollit 33 i un d'ells és català.

Es tracta d'un carrer que agrada als visitants perquè "té tot el que voldries": llibreries, bon menjar i ambient nocturn, entre altres. A més a més, una de les coses que més positivament han valorat els enquestats són els canvis que s'hi han impulsat recentment.

Amb la posició número 30 ha quedat el carrer del Comte Borrell de Barcelona. Als usuaris els crida l'atenció la llibreria La Prole, especialitzada en literatura relacionada amb el feminisme i el gènere, i l'"artística i moderna" Terranova. El que també agrada d'aquest carrer és el menjar i els enquestats ens recomanen indrets com La Desayunería, "per aquells que voldrien que cada àpat fos com l'esmorzar" o les tapes "clàssiques" del Bar Ramón. Pels còctels, begudes que semblen apassionar a qui passa per Barcelona, recomanen el Bar Rosso. I de la zona, també destaquen el centre LGTBI de la ciutat i el mercat de Sant Antoni

Finalment, sobre l'evolució que ha fet el carrer, el que més agraeixen són les zones només per a vianants, els arbres, els bancs i les taules per jugar a escacs. En definitiva, segons aquest rànquing internacional, el carrer del Comte Borrell és "el lloc on s'ha de ser" si passes per la capital catalana. "Tant de bo altres carrers seguissin les seves passes: s'ha fet més viu sense perdre l'habitabilitat", conclouen els resultats de l'enquesta.

 
Arxivat a