Zelenski, després de sis mesos de guerra: «Abans dèiem pau, ara diem victòria»

El president commemora el Dia de la Independència d’Ucraïna coincidint amb els sis mesos de conflicte: "Lluitarem fins al final"

Volodímir Zelenski, president d'Ucraïna
Volodímir Zelenski, president d'Ucraïna
NacióDigital
24 d'agost del 2022
Actualitzat el 15 de gener del 2024 a les 18:00h
El president ucraïnès, Volodímir Zelenski, ha assegurat aquest dimecres que el país lluitarà “fins al final”. “Quin és el final de la guerra per a nosaltres? Abans dèiem pau, ara diem victòria”, ha subratllat en un missatge amb motiu del Dia de la Independència d’Ucraïna i coincidint amb els sis mesos de guerra amb Rússia.

Només ens importa la nostra terra”, ha continuat Zelenski, que ha reivindicat que el país s’ha mantingut fort aquests sis mesos. Segons ell, “cada dia nou és una raó per no rendir-se”. “Després d’un viatge tan llarg no tenim dret a no seguir fins al final”, ha reblat. El president també ha garantit que no buscaran una entesa amb els “terroristes”.

“El 24 de febrer ens van dir que no teníem cap possibilitat. Però el 24 d’agost diem: 'Feliç Dia de la Independència, Ucraïna!'”, ha exclamat Zelenski en un vídeo amb la seva habitual estètica militar.