Els tres consells dels Mossos per evitar que t'entrin a casa amb una radiografia

La policia catalana ha compartit algunes recomanacions després d'haver enxampat un lladre intentant entrar a un pis a Sarrià

Pla detall d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra.
Pla detall d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra. | ACN
NacióDigital
23 d'agost del 2022
Actualitzat a les 17:06h
Una de les activitats que duen a terme els Mossos d'Esquadra de manera diària és el patrullatge preventiu. Ha estat mitjançant aquesta feina, que el cos policial català ha enxampat aquest dimarts un lladre mentre intentava obrir portes amb una radiografia al barri de Sarrià de Barcelona. No és un mètode nou per entrar a cases alienes, però continua sent molt habitual.

Per això, els Mossos han compartit diversos consells a les xarxes socials per evitar els robatoris amb aquest mètode. El primer pot semblar evident, però no sempre es compleix: cal tancar-ho tot sempre amb clau i evitar deixar evidències que l'habitatge és buit.

El segon consell és evitar l'accés de desconeguts a les zones comunitàries. Finalment, recomanen no difondre enlloc que no s'està a casa, quelcom molt freqüent a les xarxes socials. Penjar fotografies de les vacances quan encara no s'ha tornat a casa pot donar informació als lladres per a dur a terme robatoris.

Arxivat a