Còctel explosiu de «Joc de Cartes» als xiringuitos del Maresme: pèls, llàgrimes i plàstic al fumet

El concurs de restauradors es troba de tot en un episodi de platja

Imatges del
Imatges del | TV3
18 d'agost del 2022
Actualitzat el 11 de gener del 2023 a les 16:46h
El Joc de Cartes d'aquest dimecres va deixar, de nou, poca gent indiferent. La visita al primer restaurant, l'Anchor Beach, on l'Alejandro va rebre els adversaris amb una perruca, ja era tota una declaració d'intencions: "Sempre he portat els cabells molt llargs i arrissats perquè sóc surfista, i ara m'he fet un implant i trobo a faltar els meus cabells", va justificar-se. El seu establiment no va enamorar els visitants, especialment pel "regustet" que tenien les gambes.

Marc Ribas i els restauradors es van desplaçar, després, al Tiaré Beach Bar, a tot just 300 metres de l'anterior -a Pineda-. Aquest local tampoc va entusiasmar ningú, amb cap nota per sobre del 6,5, però especialment criticat va ser el servei, que va suspendre per una confusió en l'ordre dels plats. Un cabell a l'arròs tampoc va ajudar a fer pujar la seva valoració.

El plat fort, però, es reservava per al final. La cuina del Dejà Vu, de Vilassar de Mar, tenia guardada una olla plena de brutícia i el que va ser més comentat: una gran olla de fumet amb dues bosses de plàstic de glaçons a dins. La imatge va xocar amb l'exigència del Carlos i la Rosó en els altres restaurants. I, també, amb l'exigència -fins i tot amb males formes- que van mostrar cap als seus treballadors.

El moment de posar les notes al Dejà Vu va oferir un drama. L'Alejandro es va posar a plorar desconsoladament quan va posar-se davant del paper perquè li sabia greu suspendre el xiringuito. El Juanjo, el seu company, va executar amb el bolígraf i la mitjana del local va ser implacable: un 4,9 que no es va posar bé a la parella de Vilassar, fet que va provocar fortes tensions en la confrontació final. Les notes de Ribas van confirmar el que havia passat durant el programa i el Tiaré Beach Club va endur-se finalment la victòria i el premi de 3.000 euros.