El carrer Verdi s'emporta el primer premi al Concurs de Guarnit de les festes de Gràcia

Torna la tradicional competició després de dos anys amb el carrer Tordera i el carrer Progrés al segon i tercer lloc, respectivament

El carrer Verdi, decorat per les festes de Gràcia
El carrer Verdi, decorat per les festes de Gràcia | Pau Ollé
Laura Colell
17 d'agost del 2022
Actualitzat a les 20:11h
Gràcia ha atorgat al carrer Verdi el primer premi del Concurs de Guarnit de la festa major de Gràcia 2022. Amb una ambientació inspirada en l'obra de Miguel de Cervantes, El Quixot ha aconseguit ser el guanyador. El segon premi se l'ha endut el carrer Tordera i, el carrer Progrés ha sigut el tercer classificat.

A l'entrega de guardons, que ha tingut lloc aquesta tarda a les 18 hores a la plaça de la Vila de Gràcia, s'ha respirat un gran ambient, ja que després de dos anys s'ha pogut tornar a celebrar el Concurs de Guarnit. El to festiu només ha canviat amb l'aparició d'Eloi Badia, que s'ha endut una nova escridassada dels assistents.

En la categoria de balcons i finestres guarnides s'ha imposat la residència d'avis del carrer Sant Lluís, 30. El premi és un trofeu, un diploma, un lot gran i 400 euros. El carrer Perill, amb el títol "Manual de rentada", ha obtingut el primer premi a millor portada.

Dos anys després
Un total de 23 carrers i places han competit enguany per aconseguir el primer guardó. El clàssic i emblemàtic concurs de la festa major de Gràcia no es va poder celebrar ni el 2020 ni el 2021, per culpa de la pandèmia. És per això, que el veïnat, que ja feia setmanes que preparava el guarnit, ha esperat la celebració d'enguany amb especial il·lusió, ja que després de dos anys poden celebrar la festa amb plena normalitat. 

No és el primer any que les tempestes anunciades poden posar a prova la resistència dels guarnits. L'amenaça de pluges intenses durant la festes de Gràcia és freqüent ja per al veïnat i, per això, sempre intenten tenir en compte el possible contratemps. Aquesta tarda, però, el temps ha afavorit als veïns de Gràcia i no ha afectat a l'entrega de premis del concurs. 
Arxivat a