Agressió al Gamper: un aficionat ebri del Pumas llença una ampolla de vidre al cap d'un seguidor del Barça

L'agressor estava a la Zona VIP, on les mesures de seguretat són molt més laxes que a la resta de l'estadi, i no va ser expulsat pel personal de seguretat

Aficionats del Barça al Camp Nou.
Aficionats del Barça al Camp Nou. | FCB
M.O.
08 d'agost del 2022
Actualitzat a les 12:43h
Un apassionat del Pumas UNAM hauria llençat una ampolla de vi, de vidre, al cap d'un pare que gaudia del Trofeu Joan Gàmper amb la seva filla. Així ho ha denunciat a les xarxes socials un amic de l'agredit, que estava al seu costat en el moment dels fets. L'home no va tenir lesions greus, més enllà de la inflamació de la zona que ha rebut l'impacte, però la nena "es va espantar moltíssim", afirma l'amic.

El denunciant ha relatat que, després del gol de Pierre-Emerick Aubameyang, que feia pujar el 5 a 0 al marcador, el seguidor visitant va llençar la seva ampolla de vi cap contra el públic que ho celebrava a la graderia que tenia als seus peus. Tot i el seu estat alcoholitzat, l'home va tenir la suficient precisió per fer impactar el projectil al cap de l'agredit. El personal de seguretat va intervenir, però no va fer fora l'agressor del Camp Nou. Ara “està dormint la mona”, s'haurien limitat a justificar quan els van demanar explicacions.
 
L'agressor estava gaudint del partit des de la zona VIPdel Camp Nou, on les mesures de seguretat són molt més laxes que a la resta de l'estadi. Aquí, es permet el consum d'alcohol i l'ús d'ampolles de vidre, mentre que ambdues coses estan terminantment prohibides per la resta dels espectadors. "No entenc que als aficionats amb bon criteri no se’ns deixi beure alcohol ni entrar ampolles de plàstic amb el tap posat, però en canvi els VIP puguin anar tan mamats fins al punt de llençar una ampolla contra el públic i que no passi res", s'ha queixat el denunciant.

El Barça no va tenir cap pietat el dia que va homenetjar a Dani Alves i en només un quart d'hora ja havia sumat fins a 3 gols al seu marcador. Les connexions entre Pedri i Robert Lewandowski, que per fi va obrir la seva llauna personal amb la samarreta blaugrana, prometen nits de glòria entre els aficionats blaugranes. Ousmane Dembélé, després d'una pretemporada excel·lent, va posar dempeus els culers amb diversos tocs de qualitat i un gol dels que demana Xavi. Embranzida des de la banda, retalls i xut creuat. El resultat final de 6 a 0 no fa justícia al vendaval que van suposar els blaugranes. Gols de Pedri, Lewandowski, Aubameyang, De Jong i Dembelé.
Arxivat a