El Barça no està per romanços: esclafa el Pumas al Gamper i ja està llest per competir-ho tot

Robert Lewandowski estrena el seu marcador personal amb el club i fa un recital amb Pedri, Dembélé i companyia en el primer partit al Camp Nou de la temporada (6-0)

Xavi, en el moment de la presentació dels jugadors
Xavi, en el moment de la presentació dels jugadors | FC Barcelona
07 d'agost del 2022
Actualitzat a les 22:07h
"Som el millor club del món i volem guanyar títols aquesta temporada". La consigna de Xavi Hernández ha posat en peu el Camp Nou en la presentació de la nova temporada en una nova edició del Trofeu Joan Gamper. El Futbol Club Barcelona ha estat un veritable vendaval durant els primers minuts del partit, recordant velles èpoques en les quals, precisament, l'entrenador actual duia la batuta al centre del camp, i ha esclafat el Pumas de Mèxic amb Dani Alves entre les seves files. El brasiler ha rebut l'homenatge que es mereix de l'estadi blaugrana i del club dels seus somnis, amb qui tants títols va guanyar.

L'equip no ha tingut cap pietat i en només un quart d'hora ja havia sumat fins a 3 gols al seu marcador. Les connexions entre Pedri i Robert Lewandowski, que per fi ha obert la seva llauna personal amb la samarreta blaugrana, prometen nits de glòria entre els aficionats blaugranes. Ousmane Dembélé, després d'una pretemporada excel·lent, ha posat dempeus els culers presents a l'estadi amb diversos tocs de qualitat i un gol dels que demana Xavi. Embranzida des de la banda, retalls i xut creuat. El resultat final de 6 a 0 no fa justícia al vendaval que han suposat els blaugranes. Gols de Pedri, Lewandowski, Aubameyang, De Jong i Dembelé.