Rosalía publica íntegra «Despechá», la cançó que ja fa dies que ballen els seus fans

La cantant ja l'ha presentada en els concerts de la gira Motomami Tour, que aquest cap de setmana ha aterrat a Barcelona

Rosalía, en el concert al Palau Sant Jordi
Rosalía, en el concert al Palau Sant Jordi | ACN
Pere Pratdesaba
28 de juliol del 2022
Actualitzat a les 14:57h
Rosalía no para de sacsejar les xarxes socials. Aquesta matinada ha publicat el vídeo íntegre (només amb àudio) de Despechá, una cançó que ja coneixien tots els seus seguidors però que encara no estava publicada oficialment. La cantant catalana ja l'havia cantada en algun dels seus concerts de la seva gira Motomami Tour i també n'havia donat algunes pinzellades a les xarxes socials.


Rosalía va encetar el 6 de juliol a Almeria la seva nova gira, que farà la volta al món els pròxims mesos. Més enllà de cantar temes del seu darrer disc, la de Sant Esteve Sesrovires va aprofitar, i ho ha seguit fent en els concerts que l'han succeït, per repassar alguns dels seus grans temes -Malamente Pienso en tu mirá- i algunes versions de grans clàssics com Gasolina.

La cantant catalana, però, no amaga que ja està treballant en noves cançons. Ja des del concert d'Almeria, Rosalía ha ofert en directe i en primícia tres temes: Lao a laoAislamiento Dinero y libertad. Al concert de Madrid, però, va preguntar al públic si el nom inicial de Lao a lao era el merescut per a la cançó, i finalment li va decidir canviar-li el nom, tal com va explicar a les xarxes socials: Despechá.

La cançó s'ha convertit, encara que no s'hagués publicat oficialment, en un fenomen viral, i tots els fans de Rosalía ja coneixen i ballen la cançó. La cantant ja va assegurar que la publicaria aviat a les xarxes.
 

Arxivat a