Núria Feliu tindrà una plaça al seu barri de Sants

Segons la norma del nomenclàtor de carrers de Barcelona, han d'haver passat cinc anys des que algú es mori fins que se li dediqui un espai públic

Amics, veïns i seguidors han donat l'últim adeu a Núria Feliu a la seu del districte de Sants
Amics, veïns i seguidors han donat l'últim adeu a Núria Feliu a la seu del districte de Sants | ACN
NacióDigital
24 de juliol del 2022
Actualitzat a les 22:30h
La seu del districte de Sants ha obert aquest diumenge les seves portes perquè família, amics, veïns i seguidors de l'artista Núria Feliu li poguessin donar l'últim adeu. L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, acompanyada per altres regidors, ha anunciat que Feliu tindrà una plaça al barri per a honorar qui ha estat, ha reivindicat, una "grandíssima artista; versàtil, pionera i moderna".

El govern barceloní ja està parlant amb la família, entitats i grups municipals i ara han de veure quina ubicació tindrà, ha indicat Colau. Cal recordar, però, que segons la norma del nomenclàtor de carrers de Barcelona han d'haver passat cinc anys des que algú es mori fins que se li dediqui un carrer o plaça.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, que també ha visitat la capella ardent, ha destacat que Feliu era una "persona estimada", "artista total" amb "un compromís insubornable" amb Catalunya i la llengua.
 
Arxivat a