Laporta repeteix la provocació de Madrid amb una pantalla gegant a Las Vegas

"No patiu merengues", és el missatge escollit per escalfar motors pel clàssic de diumenge

El matx serà a les 5:00 hores i es podrà seguir per TV3
El matx serà a les 5:00 hores i es podrà seguir per TV3 | FCB
NacióDigital
22 de juliol del 2022
Actualitzat a les 12:37h
El president del Barça, Joan Laporta, ho ha tornat a fer. En la campanya electoral per ser president del club ja va deixar clara la seva estratègia comunicativa. Aleshores, ho va fer a Madrid, a tocar del Santiago Bernabeu i el missatge era: "Ganes de tornar-vos a veure". Ara, el destinatari de la comunicació és el mateix, el Madrid, però l'escenari és diferent. L'equip ha fet un nou anunci en format XXL. És una pantalla gegant a les portes de l'hotel de concentració dels blaugrana a Las Vegas. Aquest diumenge hi ha clàssic. Amistós, però un clàssic. I el missatge és el següent: "No patiu, merengues. El que passa a Las Vegas, es queda a Las Vegas".
  L'escrit, que ha estat l'escollit per donar la benvinguda al club blanc a la ciutat estatunidenca, va acompanyat d'imatges de Xavi i de diversos membres de l'equip. Quan apareix el tècnic català, surt el següent missatge: "Si hem vingut a jugar, jugarem". I quan apareixen jugadors com Ansu Fati, Aubameyang, Pedri o Gavi, surten les paraules clau de "compromís", "respecte", "esforç" i "integració", abans de tancar amb un clar "Apostin pel Barça". Tot preparat pel partit del 24 de juliol.

Després del 0-4 del Barça al Reial Madrid en l'últim Clàssic de La Liga, l'optimisme blaugrana és pels núvols. De fet, s'espera que aquest partit de la gira estatunidenca del club tingui una gran acollida entre el públic que també segueix el conjunt blaugrana a l'altra banda de l'atlàntic. El matx serà a les 5:00 hores de la matinada i es podrà seguir en directe per TV3 i TVE.

Arxivat a