Vuit comèdies romàntiques modernes que sí que valen la pena

Us recomanem pel·lícules perfectes per a desconnectar una estona i tornar a creure en l'amor

No és fàcil trobar una producció romàntica que mereixi l'hora i mitja invertida
No és fàcil trobar una producció romàntica que mereixi l'hora i mitja invertida | Agències
NacióDigital
24 de juliol del 2022
Actualitzat a les 16:49h
Si ets una persona a qui li agraden les comèdies romàntiques, hauràs passat hores i hores enganxada a la pantalla veient les mítiques El diari de Noa, DirtyDancing, Mamma Mia! o 27 vestits, entre una llarga llista. Qui no les ha vist, com a mínim, tres vegades a la vida?

No és senzill trobar una producció romàntica actual que mereixi l'hora i mitja invertida i satisfaci les expectatives de l'espectador, acostumat a veure les mateixes històries una vegada i una altra. Trames avorrides, guions insípids, situacions aparentment còmiques sense gràcia... Per tot això, aquest diumenge us portem vuit comèdies romàntiques modernes que sí que valen la pena.

Loco por ella
Disponible a Netflix, és una de les pel·lícules actuals de comèdia romàntica que ha despertat més bones crítiques entre els espectadors. Explica la història de l'Adri, un periodista frustrat que arregla qualsevol situació amb una frase positiva barata. Una nit de festa coneix a la Carla i l'enamorament és immediat. No obstant això, les coses no són sempre com semblen i l'Adri es veurà portat a una situació que escapa del seu control. Una història divertida i commovedora que posa al centre l'estigma per la salut mental d'una forma fresca i respectuosa.

Crazy, rich asians
Un film d'amor i classes socials, tot i que s'ha de veure sent conscient que és una perspectiva romantitzada de la problemàtica social. La història comença quan la Rachel i en Nick acudeixen a la boda del millor amic d'ell a Singapur. El viatge, a més a més, servirà per presentar a la Rachel com a xicota formal dins del nucli familiar d'en Nick. Tanmateix, durant l'escapada, sorgeixen les típiques discrepàncies de classe entre la família rica, amb les seves excentricitats i exigències, i la Rachel, que s'adona que no coneix tan bé a en Nick com pensava. Es pot veure a través d'Apple TV.

Love, Simon
Si s'ha de definir aquesta pel·lícula amb un adjectiu, aquest és, sens dubte, tendre. En Simon és un estudiant de secundària gai d'Atlanta que no ha dit públicament que és homosexual. Un dia, una de les seves millors amigues, la Leah, l'informa que un noi anònim del seu institut, que es fa conèixer amb el pseudònim de Blue, ho ha dit a tothom. En Simon es comunica amb ell per xat i plegats inicien una relació plena d'intimitat i confessions. Quan s'adona que s'ha enamorat d'ell, en Simon protagonitza una carrera per esbrinar qui s'amaga darrere de Blue. Pots veure-la a Diseny Plus i a Apple TV.

Barcelona, nit d'estiu
De producció catalana, està dirigida per Daniel de la Orden i compta amb una banda sonora a càrrec de Joan Dausà. La pel·lícula transcorre al llarg d'una mateixa nit, que els protagonistes passen desperts amb l'excusa de veure passar un cometa. Són sis històries: una parella que haurà de fer pública la seva relació, una altra que haurà de descobrir si esperen o no un nadó, un adolescent a punt de viure la seva primera experiència amorosa, dos amics que intenten lligar amb la mateixa noia, una dona que continua enamorada del seu ex i un noi que sempre ha estat penjat d'una amiga. Una trama senzilla i pura que pot veure's a Filmin. Té una segona part, Barcelona, nit d'hivern.

Hasta que la boda nos separe
La sempre divertida Belén Cuesta dona vida a la Marina, una dona de 30 anys que té una empresa d'organització de casaments. Així i tot, està lluny de ser una romàntica clàssica: a diferència d'alguns dels seus clients, té una vida sense compromisos. Tot canvia una nit que coneix en Carlos, que és un afer més per a ella i un moment de feblesa per ell, ja que té una relació tancada amb una noia, l'Alèxia. Aquesta, a més a més, resulta ser una de les amigues de la infància de la Marina. Podeu veure aquesta història divertida i esbojarrada a Netflix.

Una comèdia romàntica amb tocs de drama. La trama es focalitza en la Nina i la Madeleine, dues dones grans que fa dècades que estan secretament enamorades. Tanmateix, per les famílies i el veïnat no són més que un parell de jubilades que es fan companyia. La història parla de dues dones que volen explicar al món que són amants, però que estan fortament condicionades pels prejudicis i estigmes de la societat. La trobareu a HBO i a Amazon Prime, per a llogar-la.

Long Shot
Disponible a Rakuten TV i a Filmin, explica la història de la Charlotte i en Fred. Ella és intel·ligent, sofisticada i una de les dones més influents del món, aspirant a la presidència del seu país. Ell és un periodista talentós i despreocupat, amb una gran atracció pels embolics. I què tenen en comú? Que ella va ser la seva cangur i el seu primer amor. Quan es retroben accidentalment, sorgeix una connexió entre ells, plena d'humor, atracció i records. La Charlotte decideix contractar-lo perquè li escrigui els discursos i en Fred, tot i que accepta, té problemes per a adaptar-se al seu equip d'elit.

Isn't It Romantic
Aquest film divertit i ple de crítica social el protagonitza la Natalie, una arquitecta de Nova York cínica i treballadora. Fa un temps que res li surt com esperava: a la feina menystenen els seus projectes i les relacions romàntiques mai arriben a bon port. Un dia, té un ensurt amb un assaltant que la deixa inconscient i, en despertar-se, descobreix que la seva vida s'ha convertit en una de les coses que més odia: una comèdia romàntica. Una pel·lícula enginyosa i que es burla dels estereotips i clixés de gènere freqüents en aquesta mena de produccions. Està disponible a Netflix.