Marvel torna a rodar una de les seves sèries per paral·lelismes amb la guerra d'Ucraïna

"Secret Invasion" és una de les produccions més esperades de la companyia de l'anomenada Fase 4

La sèrie no veurà la llum fins al 2023
La sèrie no veurà la llum fins al 2023 | Marvel Studios (Disney)
NacióDigital
19 de juliol del 2022
Actualitzat el 15 de gener del 2024 a les 17:58h
Les produccions de Marvel són les més seguides de tot el panorama cinematogràfic. Ara per ara, no hi ha cap saga que pugui competir amb la companyia propietat de Disney, pel que fa a audiències, expectatives i fanàtics. Des de fa uns anys, la Casa de les Idees va decidir augmentar el seu univers de pel·lícules amb un conjunt de minisèries que aconseguirien ampliar l'espectre de personatges, permetria explicar històries que no es poden resumir en un film de poques hores o, simplement, seguir explorant les vides de diversos dels seus protagonistes.

Ha estat el cas de ficcions com WandaVision, Loki, Ms Marvel o Falcon and Winter Soldier. Moltes d'aquestes han estat l'avantsala de sèries amb nous personatges que arribaran aquest mateix any i el 2023. Serà el torn de She-Hulk, Agatha: House of Harkness o Ironheart. Però Marvel ha recollit problemes greus amb una d'elles.

Secret Invasion, una de les més esperades de l'anomenada Fase 4 de la companyia, haurà de tornar-se a rodar de nou perquè una de les seves trames té massa paral·lelismes amb la guerra d'Ucraïna. Segons han informat mitjans nord-americans de prestigi, com The Hollywood Reporter, la multinacional està tornant a gravar escenes perquè "hi havia diverses situacions violentes que tenien a veure amb ciutadans ucraïnesos i violència".

Així doncs, Disney ha decidit posar fil a l'agulla i treure aquestes escenes de la trama. La ficció, que comptarà amb actors i personatges molt coneguts de la marca com Samuel L. Jackson en el seu paper de Nicky Fury, no veurà la llum fins al 2023. Estava prevista per a aquest any, però les circumstàncies han canviat el panorama de la companyia.