La vaga de Ryanair no s'atura: tots els vols cancel·lats aquest dilluns al Prat

L'aeroport de Barcelona registra desenes de retards en entrades i sortides en una nova jornada d'afectacions arreu d'Europa

Passatgers de Ryanair al mostrador de l'aeroport del Prat
Passatgers de Ryanair al mostrador de l'aeroport del Prat | ACN
NacióDigital
18 de juliol del 2022
Actualitzat a les 18:01h

Nou caos als aeroports d'arreu d'Europa per la vaga de Ryanair. La segona setmana de l'aturada dels treballadors de l'aerolínia lowcost afecta de nou desenes de vols a tot el continent, inclosos els que opera la companyia a l'aeroport del Prat-Barcelona. Les rutes que surten de Catalunya amb destí a Londres, Milà, Roma i Palma han estat totes cancel·lades aquest dilluns. També s'han vist afectats els que arriben d'aquestes quatre ciutats. En total, des del Prat s'han vist afectats 9 vols i a Palma de Mallorca 10.

Segons les dades del sindicat convocant de la vaga de Ryanar, USO, també s'han vist afectats fins a 43 vols a l'aeroport de Barcelona. Encara es poden cancel·lar molts més trajectes previstos per aquest dilluns. A tot l'estat espanyol també s'han registrat afectacions greus en els aeroports de Màlaga, Madrid, Alacant, Eïvissa, Sevilla, Santiago de Compostel·la i a Girona.

Qualsevol usuari que tingui previst agafar un vol de Ryanar pot consultar en aquest enllaç oficial de la companyia l'estat del seu avió en temps real. En el cas que es busqui una alternativa, es pot veure en un altre canal oficial, com és Aena, a través del seu Infovuelos.

Europa sencera s'ha vist afectada per la vaga de la companyia: ja ha provocat la cancel·lació de fins a 16.000 vols a tot el continent previstos per a agost, en plena temporada d'estiu. Els tripulants de cabina de Ryanair comencen a partir d'aquest dilluns quatre noves de vaga, fins dijous que ve, per exigir un nou conveni laboral d'acord amb la legislació espanyola; i la setmana que ve quatre dies més, concretament entre el 25 i el 28 de juliol.

Arxivat a