Cinc ferits en un accident a la Gran Via que ha col·lapsat l'entrada a Barcelona

El sinistre ha obligat a desviar el trànsit en sentit a la capital catalana després que quatre vehicles hagin col·lidit

NacióDigital
08 de juliol del 2022
Actualitzat a les 20:15h
Accident a la Gran Via, en direcció a Barcelona
Accident a la Gran Via, en direcció a Barcelona | Bombers
Cinc persones han resultat ferides aquest divendres a primera hora de la tarda en un accident que s'ha produït a la Gran Via. El punt concret del sinistre és a la frontera entre els municipis de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat i el xoc entre quatre vehicles ha comportat retencions i col·lapse del trànsit en sentit Barcelona. 
 
Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, quatre persones han resultat ferides menys greu i el cinquè ferit, per ara, no se sap en quin estat es troba. De fet, ha hagut de ser una patrulla de la policia local de l'Hospitalet de Llobregat qui l'ha traslladat d'urgència a l'hospital, ja que les ambulàncies i serveis d'emergències no havien arribat al lloc dels fets. 

El xoc s'ha produït entre dues furgonetes, un cotxe i una motocicleta. Els Bombers de la Generalitat, segons informa El Periódico han hagut d'assistir un dels conductors del cotxe per poder sortir de l'interior del vehicle. 

El trànsit ha quedat totalment interromput en aquest punt durant almenys una hora, i mentrestant la policia de l'Hospitalet ha optat per redirigir els vehicles pel lateral i desviaments per la plaça Europa. Poc després de les quatre de la tarda, s'ha reobert un carril de la via perquè els vehicles poguessin seguir en direcció a Barcelona.

Arxivat a