Manga Barcelona canvia les dates i la ubicació del pròxim Saló i preveu superar els 153.000 visitants

La 28a edició se celebrarà del 8 a l’11 de desembre en 82.000 metres quadrats del recinte de la Fira de Barcelona de Gran Via

NacióDigital
05 de juliol del 2022
Actualitzat a les 15:48h
L'organització de Manga Barcelona presenta la 28ena edició
L'organització de Manga Barcelona presenta la 28ena edició | ACN
Manga Barcelona ha decidit canviar les dates i la ubicació del pròxim Saló. La 28a edició d'aquest ja mític esdeveniment de la capital catalana se celebrarà aquest 2022 al recinte de la Fira de Gran Via i ocuparà 82.000 metres quadrats. Els i les organitzadores preveuen que l'aposta els faci superar els 153.000 visitants de l’edició de 2019. 

Més espai, doncs, per acollir noves instal·lacions i presentarà noves propostes per ampliar el ventall de possibilitats. Hi haurà conferències, taules rodones, trobades amb autors, estands d’editorials i, en lloc d’un auditori, una gran sala de cinema que s’habilitarà per l’ocasió. Tornaran els Premis Manga Barcelona i s’escollirà el representant espanyol al World Cosplay Summit del Japó.

L'organització ha presentat en una roda de premsa aquest dimarts el cartell de la pròxima edició, que és de la madrilenya Sara Lozoya, i ha recordat que enguany serà la primera edició després de la pandèmia. Una edició que comptarà amb la zona Manga Sport “per suar una mica amb les diferents propostes”. Aquest espai serà al costat de l’exposició Expokon, que farà un repàs a la relació que existeix entre diferents disciplines esportives i el manga.

Enguany, també es donarà especial atenció a la gastronomia amb els tallers de Nihon Ryori dirigits per Roger Ortuño i una exposició que farà un recorregut en clau manganime per alguns dels plats japonesos que més habitualment apareixen a les lectures o visionats de manga i anime: Itadakimanga.

Com és habitual, hi haurà una secció de restaurants amb una gran oferta japonesa, que es complementarà amb els food trucks, i l’oferta del saló es complementarà amb activitats dirigides als més joves als espais Kids, Dance Stage, Japan Experience, Mini-stage i Bunka-stageLes entrades, que es vendran únicament per internet, es posaran a la venda a finals de juliol.
Arxivat a