​Caldea i Cirque du Soleil, una combinació imbatible

El centre termal més gran del sud d'Europa programa nous espectacles i la possibilitat de paquets combinats amb l'oferta cultural d'Andorra

Caldea és un dels grans atractius d'Andorra
Caldea és un dels grans atractius d'Andorra | Caldea
NacióDigital
07 de juliol del 2022
Actualitzat a les 10:27h
Caldea, el centre termal més gran del sud d'Europa, viurà aquest un estiu com els d'abans. Després d'un 2020 de rècord, enguany espera repetir i millorar les xifres de visitants. En aquest context, cal destacar l'estrena de nous espectacles com l'Storm i, sobretot, la possibilitat de combinar l'estada als diversos espais termolúdics amb una oferta cultural d'Andorra on destaca el Cirque du Soleil.


Caldea afronta la temporada d'estiu amb tots els serveis oberts i amb la contractació de 20 nous treballadors. Aquests són els quatre grans espais d'un centre que és un spa i, al mateix temps, no té res a veure amb un spa:

 Termolúdic: l'spa més gran de Caldea on experimentar tots els estats de l'aigua, de manera lúdica, en unes espectaculars instal·lacions. Accés permès a majors de 5 anys, i és ideal per a famílies, parelles joves i grups d'amics. Inclou la gran llacuna interior, la llacuna termal panoràmica sobrevolant el riu Valira –estrenada fa dos anys., la llacuna exterior, els banys indoromans, el bany islandès, el hammam, l'espai d'aquamassatge, les terrasses interiors i les saunes, entre altres.
 Més informació aquí.

 Inúu: l'espai adults only de Caldea que convida a retrobar el benestar a través de les extraordinàries propietats de les aigües termals i els tractaments més especialitzats, en un entorn de pau i tranquil·litat absoluta. Inclou una gran llacuna termal, un espai termal exterior amb jacuzzi, un espai de reactivació, de relaxació i de tractaments, entre altres.
 Més informació aquí.
 

L'Innu és l'espai exclusiu per a adults de Caldea. Foto: Caldea


 Likids: l'spa exclusiu per a nens i nenes entre 3 i 8 anys. En aquest espai, podran divertir-se mentre aprenen a través de les activitats dirigides per l'equip de monitors especialitzats. Els més petits ja poden gaudir d'una experiència d'iniciació al benestar. Per poder accedir-hi cal venir acompanyat d'un adult i utilitzar els vestidors d'accés del Termolúdic. Inclou una llacuna termal, una platja suau, jacuzzi, sauna lounge i espai fitness, entre altres.
 Més informació aquí.

 Orígens: un spa amb banys exòtics de diverses regions del món. Un espai que és una sorpresa rere l'altre: gaudir del bany asteca amb corrent, envoltat d’un jardí tropical; suavitzar i exfoliar la pell al bany d’aranges ubicat en un jardí japonès, o desconnectar en un entorn zen al bany relaxant. També inclou jacuzzis exteriors, solàrium privat, saunes, hammam, llits d’aigua, un bar aquàtic i una terrassa d'inspiració gaudiniana.
 Més informació aquí.

L'estrena d'Storm
La principal novetat d'aquest estiu és l'estrena d'Storm, un espectacle en primícia a Caldea, a partir d'acrobàcies amb tela que flueixen al compàs d'originals combinacions de jocs de llum estroboscòpiques i d'aigua. Compta amb música en directe, a càrrec de Big Dani Pérez, un dels saxofonistes catalans més carismàtics i reconeguts internacionalment que acompanyarà amb la seva música un flamant duet d’acròbates. Storm és, en definitiva, un espectacular concepte visual i sonor que permet al visitant tenir la sensació de trobar-se enmig d'una tempesta d'estiu, però amb la tranquil·litat de sentir-ho des de la calma que brinda el Termolúdic. 

Les actuacions tindran lloc del 6 al 27 d'agost, en dues sessions diàries a les 11.40 i a les 21.40. Paral·lelament, al llarg d'aquest estiu els visitants de Caldea podran descobrir espectacles complementaris a Storm, tant diürns com nocturns, de nou amb els jocs d'aigua, la música i les llums com a grans protagonistes. 
 

Caldea proposa una àmplia oferta d'espectacles. Foto: Caldea


Una altra novetat destacada és la proposta de Cocktail nights a Inúu, l'espai exclusiu per a adults, també diàriament entre el 6 i el 27 d'agost de les 20.00 a les 21.30. Caldea ha tancat un acord amb Möet Chandon per oferir sessions amb DJ dins de l'spa mentre es degusta un Chandon Garden Spritz: còctel espumós elaborat a base del cèlebre Chandon Argentina Brut; combinat amb un toc especial fruit de la maceració de pell de taronja amb brandi de raïm, herbes aromàtiques de l'Argentina i del Brasil, i espècies de l'Índia, l'Amèrica Central i Madagascar. Una combinació explosiva i sorprenent en un escenari de benestar i plaer com és Inúu, l'spa adults only de Caldea. 

Caldea més Cirque du Soleil
L'experiència a Caldea no acaba a l'interior les seves instal·lacions. El seu dinamisme i la vinculació amb el país es reforça amb la possibilitat de combinar entrades a Caldea amb activitats culturals de l'estiu a Andorra. La proposta estrella: l'espectacle MŪV del Cirque du Soleil. De fet, l'spa termal és el segon operador del país pirinenc que ven més entrades per anar a veure la companyia canadenca, a l'entrada de 8.000 cada temporada d'estiu. 

Les entrades a Caldea també es poden combinar amb altres propostes, com el Festival Internacional de Jazz d'Escaldes-Engordany, que aquest estiu compta al seu cartell amb artistes de tant renom com la catalana Sílvia Pérez Cruz.

L'oferta d'entrades, a banda de tota mena de promocions, inclou paquets que combinen Caldea amb estades a hotels. El complex termal també té dos restaurants a les seves instal·lacions.