Mor un nen en caure per un celobert d'un edifici de l'Eixample

L'infant tindria uns set anys i l'immoble seria un pis turístic

Dispositiu policial al carrer Diputació, on ha mort el nen
Dispositiu policial al carrer Diputació, on ha mort el nen | ACN
NacióDigital
04 de juliol del 2022
Actualitzat a la 13:00h
Un nen israelià de set anys ha mort aquest dilluns al matí en caure per un celobert del segon pis d'un immoble de l'eixample de Barcelona, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. El pis, un quart real d'altura, és al costat de l'escola Diputació, al número 118, entre Compte Borrell i Viladomat, on s'estan fent dos casals d'estiu. Els professionals asseguren que els infants no han vist res.

​Es tracta d'un immoble turístic, el propietari del qual ha estat requerit al lloc dels fets per part de la policia, on s'allotjava una família d'Israel que estava de vacances a la capital catalana. De fet, Mossos i Guàrdia Urbana s'han desplaçat fins al lloc dels fets cap a les 8:30 hores, quan han rebut l'avís, i actualment es troben fent tràmits amb el consolat israelià.

Les causes del succés encara es desconeixen, la investigació és en curs, però fonts dels Mossos apunten que es tracta d'un accident. Personal del Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) s'ha desplaçat a l'habitatge per atendre la família, que intentava comunicar-se en anglès amb la policia, segons l'Ara.

 
Arxivat a