El Barcelona Beach Festival es queda sense llicència a 24 hores de començar

L'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs ha deixat sense llicència els organitzadors per no haver presentat els documents previstos a temps

Una imatge d'arxiu del Barcelona Beach Festival
Una imatge d'arxiu del Barcelona Beach Festival | BBF
NacióDigital
01 de juliol del 2022
Actualitzat a les 21:54h
L'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs ha deixat sense llicència el Barcelona Beach Festival (BBF) a 24 hores perquè comenci l'esdeveniment musical, que s'havia de celebrar a la Platja del Fòrum, aquest dissabte 2 de juny.

En un comunicat, el consistori ha assegurat que no pot autoritzar la celebració de l'esdeveniment perquè "falta documentació imprescindible per atorgar la llicència". En aquest sentit, ha detallat que no compta amb l'informe preceptiu i vinculant de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments de la Generalitat. Es tracta d'un informe que l'Ajuntament de Sant Adrià va sol·licitar el 22 de juny, fora de termini, ja que la llei estableix que s'ha de presentar com a màxim 15 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat.

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha afirmat que, "amb la voluntat que es pogués celebrar la setena edició del BBF, va fer la petició de l'informe a la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, que finalment ha denegat".

Per aquest motiu, el consistori, complint amb la normativa i per garantir la seguretat, ha explicat que no pot atorgar la llicència d'activitat per a la celebració del BBF d'enguany.
 
Arxivat a