Presó provisional per l'home que va intentar cremar dos sense sostre a Barcelona durant la revetlla

Gràcies al testimoni de les afectades, es va poder identificar el presumpte autor dels fets, que era conegut entre el col·lectiu de persones que viu al carrer

Una imatge d'arxiu d'una intervenció policial per un conflicte amb uns sense sostre.
Una imatge d'arxiu d'una intervenció policial per un conflicte amb uns sense sostre. | Frederic Esteve
NacióDigital
27 de juny del 2022
Actualitzat a les 12:07h
Un jutge ha decretat presó provisional sense fiança per al detingut per intentar cremar una parella sense sostre a Barcelona la nit de la revetlla. La causa està oberta per dos delictes d’homicidi en grau de temptativa i un d’incendi. La Guàrdia Urbana va detenir-lo després d’haver atacat les persones ruixant-les amb líquid inflamable a l’avinguda Drassanes. 

Les supervivents, que van patir ferides lleus, van poder descriure l’atacant, conegut entre el col·lectiu de persones que dormen al carrer. De fet, es creu que l'home detingut també és un sense sostre.

Segons el tinent d'alcalde de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, només a la Barceloneta, durant la revetlla es van gestionar fins a 32 incidents, entre ells dues agressions sexuals, un cas d'abús sexual i dos casos de "molèsties" en espais públics. Durant el migdia de Sant Joan, el presumpte autor de l'agressió als dos sense sostre ja va ser identificat i detingut gràcies a la parella afectada i als testimonis dels fets. 
 
Arxivat a