El Barça retirarà l'abonament als socis que no vagin a cap partit

El club també posarà al Seient Lliure el carnet dels socis que no vagin al Camp Nou durant deu partits seguits

Aficionats del Barça al Camp Nou
Aficionats del Barça al Camp Nou | FCB
22 de juny del 2022
Actualitzat a les 11:53h
Mesura estricta del Barça en la gestió de les localitats del Camp Nou. El club retirarà l'abonament als socis que no vagin a cap partit de la pròxima temporada, o bé que tampoc l'alliberin a través del sistema del Seient Lliure, que tornarà després que se suspengués durant la pandèmia.

Els socis podran recuperar el 95% del preu dels abonaments i si el posen a la venda 10 dies abans del partit tindran el cobrament assegurant, encara que el seient no sigui comprat. No és l'única decisió que busca posar solució a desastres com el del dia de l'Eintracht de Frankfurt. El club aplicarà el Seient Lliure Invers als socis abonats que no assisteixin o alliberin el carnet durant deu partits seguits.

Dit d'altra manera, si una persona no va a l'estadi o ven el seient durant deu partits consecutius, el club el posarà a la venda i només abonarà al soci la part corresponent si l'entrada és comprada. El mateix s'aplicarà al Palau Blaugrana però en sis partits seguits. En la mateixa línia, i amb l'objectiu de donar prioritat als socis sense abonament, el club reservarà lots d'entrades només per a socis del club i, asseguren, a "preus populars". 

La decisió de la junta directiva de Joan Laporta l'ha anunciada Elena Fort, vicepresidenta institucional i portaveu, que també ha precisat que es posa fi a les excedències d'abonaments després de dues temporades, que es van posar en marxa arran de la Covid. El club també ha anunciat avantatges per als abonats que assisteixin a un 85% dels partits a l'estadi, que inclouran descomptes per a acompanyants, en els serveis de restauració de l'estadi o sorteigs d'entrades o samarretes.