Detenen el famós cantant Cecilio G per masturbar-se mirant una noia al Sónar

Cecilio G també s'hauria barallat amb dos agents de seguretat i un Mosso d'Esquadra

NacióDigital
17 de juny del 2022
Actualitzat a les 14:33h
Cecilio G en una imatge d'arxiu
Cecilio G en una imatge d'arxiu | @ceegeecarieshoe
El cantant Cecilio G ha estat detingut aquesta nit per haver assetjat una noia al Sónar, a la Fira Montjuïc. Prop d'una cafeteria al voltant del concert, Cecilio G s'hauria abaixat els pantalons i masturbat davant la jove. Ella, ràpidament, ha alertat els membres de seguretat del festival que s'han apropat a la zona per aturar la situació.

Segons publica Metrópoli Abierta, hauria estat en aquest moment que el cantant, sota els efectes de les drogues, s'hauria enfrontat a dos agents de seguretat i a un Mosso d'Esquadra. La baralla hauria començat amb un cop de puny de Cecilio G a un dels treballadors i amb un cop de cap a l'altre. Quan l'intentaven retenir, s'ha resistit i ha llançat amenaces, el que ha fet que intervingués un agent dels Mossos, que també ha acabat agredit. Finalment, l'equip de seguretat privada del festival de música l'ha reduït i l'ha posat a la disposició de la policia.

Hores abans, el cantant havia penjat una fotografia al seu Instagram amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, al Sónar amb el text: "Protegeix la meva senyoreta de l'alcaldia".
 
Arxivat a