Els Mossos busquen tres persones pel segrest a un hotel de Barcelona

Els agents han trobat la víctima emmordassada i lligada de mans en una estança de l'establiment

Detall d'un vehicle policial
Detall d'un vehicle policial | Mossos d'Esquadra
NacióDigital
10 de juny del 2022
Actualitzat a les 8:23h
Els Mossos d'Esquadra han localitzat aquest dijous a la nit una persona retinguda en un hotel de la Gran Via de Barcelona, a la cruïlla amb el Passeig de Gràcia. El cos policial ho ha explicat al seu compte oficial de Twitter, on afegeix que hi ha una investigació oberta per esclarir les circumstàncies del cas.
 
Cap a dos quarts de nou de la nit, el cos ha rebut un avís a través del 112 que informava que hi podria haver una persona retinguda en una habitació de l'hotel. Ha estat aleshores que els Mossos s'han desplaçat fins al lloc i han localitzat la persona emmordassada i lligada de mans, que ha estat alliberada. La policia ha detingut una persona i en busca tres més per la seva implicació amb els fets, ja que el cos considera que el segrest ha estat dut a terme en equip.

Els Mossos van desplegar efectius de Seguretat Ciutadana, Brimo i ARRO, que van inspeccionar l'establiment hoteler, habitació per habitació. Però no van trobar rastre de la resta de persones sospitoses d'haver col·laborat amb els succés. La Unitat Central de Segrestos i Extorsions de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la policia catalana investiga el delicte.

Arxivat a