El Primavera Sound torna aquest dijous amb un cartell de luxe: The Strokes, Dua Lipa, Antònia Font...

Després d'un cap de setmana ple de voràgines, polèmiques, aglomeracions, molts concerts i diverses cancel·lacions, el certamen afronta el segon cap de setmana amb altres artistes com Phoenix, Interpol, Megan Thee Stallion o The Smile

The Strokes, en imatge d'arxiu
The Strokes, en imatge d'arxiu | Europa Press
NacióDigital
09 de juny del 2022
Actualitzat a les 16:30h
Després d'un cap de setmana ple de voràgines, polèmiques, aglomeracions, molts concerts i diverses cancel·lacions, el Primavera Sound afronta la segona i última setmana de festival amb un repertori d'estrelles que promet fer les delícies dels amants de la música a Barcelona.

El certamen reprèn aquest dijous la seva programació al Parc del Fòrum amb tres jornades en què actuaran bandes com The Strokes, tornarà Dua Lipa, Phoenix, Interpol, Megan Thee Stallion, Antònia Font, Lorde i The Smile. A més, repetiran després del seu pas el cap de setmana anterior Tame Impala, Tyler the Creator, Jorja Smith i Gorillaz.

Les cancel·lacions, però, tornen a ser notícia. El Primavera Sound ha anunciat que els artistes Bleachers, Clairo, Holly Humberstone i Tainy no podran ser al festival "per imprevistos d'última hora", i que s'incorporen per a aquest segon cap de setmana Hurray for the Riff Raff, Mura Massa, Chet Faker i Ferran Palau.

Tot i això, la jornada de dijous estarà presidida pels esperats concerts dels caps de cartell Dua Lipa, Interpol, Tyler the Creator i Gorillaz, un dia en què King Gizzard & The LizardWizard oferiran la seva cinquena actuació en aquesta edició del festival i comptarà amb clàssics del indie com Slowdive, Ride i Metronomy.

Per la seva banda, els més esperats són The Strokes, que després de la cancel·lació del cap de setmana anterior seran els grans protagonistes de la jornada de divendres, un dia en què també actuaran Lorde, Brittany Howard, MIA, The Jesus and Mary Chain, Run the Jewels i The Smile, el projecte dels integrants de Radiohead Thom Yorke i Jonny Greenwood.

La jornada de dissabte estarà marcada pel retorn als escenaris del grup mallorquí Antònia Font en una jornada que tindrà Megan Thee Stallion, Yeah Yeah Yeahs i Phoenix, a més de la segona actuació al festival de Tame Impala i Jorja Smith.


 
Arxivat a