Foment avança eleccions i Sánchez Llibre es tornarà a presentar

Seran probablement el juliol, quan els socis del Cercle d'Economia elegiran també la seva nova junta directiva

Josep Sánchez Llibre es tornarà a presentar per dirigir Foment
Josep Sánchez Llibre es tornarà a presentar per dirigir Foment | ACN
07 de juny del 2022
Actualitzat a les 9:16h
La patronal Foment del Treball avançarà uns mesos les eleccions, previstes per aquesta tardor. Així ho ha confirmat el president de l'organització empresarial, Josep Sánchez Llibre, aquest dimarts. El dirigent patronal es tornarà a presentar. Dilluns vinent, la junta directiva convocarà formalment les eleccions, que tot apunta que seran al juliol. La proposta de Sánchez Llibre és avançar les eleccions derivat de la complexa conjuntura econòmica i la necessitat de l'empresariat de comptar amb un full de ruta per encarar-la.

A finals d'any hi haurà eleccions a la presidència de la CEOE, on tot indica que l'actual president, Antonio Garamendi, aspirarà també a un segon mandat. Les diverses organitzacions territorials de l'empresariat de l'estat renoven abans les seves cúpules i intenten incidir després en el proc´s electoral a la CEOE.

Es dona el fet que aqust juliol, com hem anat informant, hi haurà també eleccions al Cercle d'Economia, on competeixen Jaume Guardiola i Rosa Cañadas, en el que és el primer procés electoral amb dues llistes que pugnen per la direcció d el'entitat. Aquest serà, per tant, un juliol d'eleccions empresarials.