Shakira desmenteix una crisi d'ansietat

Les alarmes es van disparar en veure una ambulància davant del seu domicili

Gerard Piqué i Shakira, en una foto d'arxiu
Gerard Piqué i Shakira, en una foto d'arxiu | Europa Press
NacióDigital
05 de juny del 2022
Actualitzat a les 8:35h
La parella més internacional del nostre país estan en procés de separació. Shakira ha emès un breu comunicat aquest dissabte on explica que està separant del futbolista del FC Barcelona Gerard Piqué. Els dos han estat junts 12 anys, mai s'han arribat a casar, i comparteixen dos fills: Milan, de nou anys, i Sasha, de set.

La història d'amor entre Shakira i Piqué va començar el 2010, quan l'artista de Barranquilla va cantar l'himne del mundial de futbol de Sud-àfrica en la cerimònia inaugural de l'esdeveniment, el Waka waka. El jugador, que estava jugant el campionat, es va fixar en la cantant.

Shakira ha emès un segon comunicat unes hores més tard, on explicava, tal com s'estava especulant en alguns mitjans, que havia patit una crisi d'ansietat. Les alarmes s'havien disparat en veure una ambulància sortir del domicili a Barcelona de la cantant colombiana.
 
Shakira ha explicat a Twitter que l'ambulància que es va veure al seu domicili el passat 28 de maig era per al seu pare, que va patir una caiguda. “Aquest dia el vaig acompanyar personalment en una ambulància fins a l’hospital on s’està recuperant favorablement”.

La cantant ha aprofitat el missatge a les xarxes socials per donar les gràcies pel suport rebut. 

Arxivat a